• Braće Nedić 11
  • 060 3349303

Poručujem

101 način da detetu pokažete da ga volite

Ime i prezime (obavezno)

Adresa (obavezno) Format: Cara Dušana 34/7 11000 Beograd

E-mail (obavezno)

Telefon (obavezno)

Količina (obavezno)

Knjiga “101 način da pokažete detetu da ga volite”, do sada je mogla da se pronađe samo u štampanom izdanju (Kreativni centar). Prevedena je na mnoge svetske jezike i poslužila kao uzor hiljadama roditelja širom sveta da još više uživaju u svom roditeljstvu.

Međutim, ”Škola za roditelje” želi da vas i na ovaj, elektronski način, podseti koliko je važno deci stalno pokazivati podršku, razumevanje, i pre svega, ljubav. Samo kada su deca sigurna u vaše pozitivne emocije, kada su im one jasno i konkretno predstavljene, a ne kada moraju da se nadaju ili pretpostavljaju da one postoje – zaista i mogu da u njima uživaju.

Knjiga “101 način da pokažete detetu da ga volite”, ponudiće vam osnovu na koju vi lako možete nadograditi svoje ideje za pokazivanje ljubavi deci.

Autor: Jelena Holcer

Cena: 320 din.

Elektronsku knjigu „101 način da detetu pokažete da ga volite“ dobićete putem e-maila, odmah po potvrdi o prijemu uplate. Istovremeno, obaveštavamo vas da sve vaše uplate za ovu knjigu direktno, kao donaciju, prosleđujemo Svratištu za decu u Beogradu.