13apr10:0013:00Emocionalna inteligencijaKako biti sa emocijama na “TI”?

Opis radionice

Čuli ste za kap koja preliva čašu? Ako ih potiskujemo, emocije u nama se gomilaju i samo čekaju sitnicu koja će “preliti čašu”. I nije kriva ta poslednja kap već činjenica da je čaša naše sposobnosti da trpimo već bila puna. Ipak, nismo nemoćni. Možemo da naučimo i sebe i decu da emocije ne potiskujemo već ih iskazujemo na prihvatljive načine.

Šta je to emocionalna inteligencija i kako se razvija? Da li se kod roditelja ona podrazumeva, samo zato što smo odrasli? Šta je emocionalni imunitet? Da li emocionalno inteligentni roditelji imaju ideal srećnog ili uspešnog deteta? Ko definišta šta je to uspeh a šta je sreća? Moramo li da biramo? Možemo li imati i uspeh i sreću, i kako?

Radionice su zamišljene kao rad na mnogobrojnim primerima kako bi stečene informacije mogli najlakše da primenite u svojoj porodici. Naučićete praktične alate i metode koje će vam omogućiti da promenite odnose u vašoj porodici. Posebna vrednost radionica je rad u malim grupama i podrška drugih roditelja koji se suočavaju sa sličnim izazovima kao i vi.

Cena: 5000 din

PRIJAVA ZA RADIONICU    Vreme održavanja

    (Subota) 10:00 - 13:00(GMT+00:00)