27apr10:0013:00Pubertet iz drugog uglaKako da razumete svoje dete tinejdžera?

Opis radionice

Pubertet je raskrsnica između sveta detinjstva i sveta odraslih. Šta je to omnipotencija? Kako pristupiti tinejdžerskom buntu, kompleksima, iskušenjima (alkohol, cigarete, droga…) Društvo – može li biti “loše” i šta kada jeste? Emotivni problemi (anksioznost, depresija, poremećaji ishrane, nemotivisanost za školu…) Seksualnost: “one stvari” i tinejdžeri.

Ni komunikacija sa tinejdžerima nije ista kao kada su u mlađem uzrastu. Zato ova tema obuhvata prihvatanje i razumevanja njihovog uzrasta, neverbalne komunikacije (kako razgovarati sa nekim ko ćuti i odbija razgovor sa nama), načine podrške, kako zadržati trajno dobar odnos i kada pubertet prođe.

Radionice su zamišljene kao rad na mnogobrojnim primerima kako bi stečene informacije mogli najlakše da primenite u svojoj porodici. Naučićete praktične alate i metode koje će vam omogućiti da promenite odnose u vašoj porodici. Posebna vrednost radionica je rad u malim grupama i podrška drugih roditelja koji se suočavaju sa sličnim izazovima kao i vi.

Cena: 5000 din

PRIJAVA ZA RADIONICU    Vreme održavanja

    (Subota) 10:00 - 13:00(GMT+00:00)