08jun10:0013:00Saradnja umesto nagrade i kazneSaradnja kao navika

Opis radionice

Roditeljstvo podrazumeva davanje deci korena i krila. Koren je simbol oaze, mesta sigurnosti gde deca uvek mogu da se vrate a krila simbolišu njihovu slobodu da istražuju spoljašnji svet van roditeljskog doma. Za uspostavljanje ovakvog principa, samo ljubav nije dovoljna. Ali, kako postaviti granice bez nagradi i kazni? Da li su disciplina, kazne, zabrane… prevaziđene vaspitne metode ili su i dalje neophodne?

Postoje li konstruktivne i efikasne metode koje daju trajne rezultate a da nisu ni fizičke, ni nasilne niti ponižavajuće po dete? Sa druge strane, da li su sve pohvale i nagrade podjednako korisne? Mogu li neke biti kontraproduktvine i štetne?

Radionice su zamišljene kao rad na mnogobrojnim primerima kako bi stečene informacije mogli najlakše da primenite u svojoj porodici. Naučićete praktične alate i metode koje će vam omogućiti da promenite odnose u vašoj porodici. Posebna vrednost radionica je rad u malim grupama i podrška drugih roditelja koji se suočavaju sa sličnim izazovima kao i vi.

Cena: 5000 din

PRIJAVA ZA RADIONICU    Vreme održavanja

    (Subota) 10:00 - 13:00(GMT+00:00)