• Braće Nedić 11
 • 060 3349303

  Poručujem

  Uspešan roditelj - uspešno dete

  Ime i prezime (obavezno)

  Adresa (obavezno) Format: Cara Dušana 34/7 11000 Beograd

  E-mail (obavezno)

  Telefon (obavezno)

  Količina (obavezno)


  Uspešan roditelj se ne rađa. Uspešan roditelj se postaje. Nije lako ali jeste moguće. „Uspešan roditelj – uspešno dete“ je knjiga namenjena roditeljima od samog rodjenja njihove dece pa sve do njihovog punoletstva. Predstavlja aktivnu podršku roditeljima u praćenju svih razvojnh faza njiove dece. Podsetiće vas na važnost pojedinih osnovnih principa roditeljstva kao što su: neophodnost pokazivanja ljubavi, poverenje, prihvatanje ličnosti deteta, ali vas i pozvati na preispitivanje: koliko ste ambiciozni, koliko iskreni prema svojoj deci, koliko im dopuštate da oni budu „svoji“, ili da „misle svojom glavom“ a koliko namećete svoje stavove i vrednosti.

  Neke od tema koje su obrađene u knjizi „Uspešan roditelj – uspešno dete“ su: prva odvajanja, ljubomora: braća i sestre, džeparac, samohrane majke, važnost baka i deda, usamljeno dete, agresivno dete, dečji strahovi, laganje, škola, pubertet, psovke, zabrane i kazne, pohvale i nagrade.

  Vaša deca zaslužuju najbolje moguće roditelje. Ona nisu kriva što se vi u svojoj roditeljskoj ulozi tako često osećate nespretno. Da bi vaše dete bilo uspešno, samopouzdano i kooperativno, morate i vi biti primer uspešnog roditelja, da umete da slušate, podržite, negujete poverenje i komunikaciju.

  Autor: Jelena Holcer, dipl. pedagog

  Cena: 1200 din.

  Knjigu “Uspešan roditelj uspešno dete” možete naručiti putem mail-a prodavnica@jelenaholcer.com ili na tel: (011) 344 08 16

  NAPOMENA: Svaka prodaja knjige: “Uspešan roditelj – uspešno dete” van ovog sajta je nezakonita. Isključivo pravo prodaje i objavljivanje ove knjige ima “Škola za roditelje”.