• Braće Nedić 11
 • 060 3349303

  Poručujem

  Uspešno učenje

  Ime i prezime (obavezno)

  Adresa (obavezno) Format: Cara Dušana 34/7 11000 Beograd

  E-mail (obavezno)

  Telefon (obavezno)

  Količina (obavezno)


  Roditelji misle da je jedina obaveza njihove dece da uče. Pri tom, potpuno zaboravljaju da deci niko nije objasnio kako se to pravilno radi.

  Prvi deo ovog jedinstvenog, praktičnog priručnika namenjen je učenicima a drugi njihovim roditeljima. Tako, u prvom delu priručnika ponuđene su sugestije za učenike: tražiti pomoć kada učenje „zapne“, koji su to odgovarajući uslovi za rad, izrada plana rada, pronalaženje optimalnog vremena za učenje, podela lekcije, čitanje teksta, podvlačenje, ponavljanje naglas, preslišavanje. Saznaćete i kako se osloboditi treme, zašto su važni koncentracija i motivacija, kako se podstiču radne navike, da li je korisno učenje u društvu ili ne, kako se uče društveni a kako prirodni predmeti, kako se koristi sistem asocijacija…

  U drugom delu knjige: “Uspešno učenje” koji se odnosi na roditelje, objašnjeno je zašto deca uglavnom ne vide korist od obrazovanja, kada su privatni časovi neophodni, važnost aktivnog čitanja i slušanja, razlikovanje igre i obaveze…Predložene su brojne metode za podsticanje dečje inteligencije i kreativnosti, kao što su „brainstorming“, i “plus, minus, interesantno”.

  Omogućite svojoj deci da uče lakše, jednostavnije, brže. Olakšajte im školovanje i odrastanje.

  Autor: Jelena Holcer, dipl.pedagog

  Cena: 950 din

  Knjigu “Uspešno učenje” možete naručiti putem mail-a prodavnica@jelenaholcer.com ili na tel: (011) 344 08 16

  NAPOMENA: Svaka prodaja knjuige: “Uspešno učenje” van ovog sajta je nezakonita. Isključivo pravo prodaje i objavljivanje ove knjige ima “Škola za roditelje”.