28dec10:0013:00Škola sreće i optimizmaHajde da pričamo o...

Opis radionice

U nekim zemljama učenje sreće je deo školskog programa. Kod nas, da li će se deca učiti sreći ili ne zavisi isključivo od nas. Pa, kako ćemo to raditi mi kojima je stres sastavni deo svakodnevice? Mi koji ni sami nismo naučeni da se borimo i učimo sreći?

Najpre, da li poznajete antistres tehnike kojima sebi možete pomoći, i zašto ne?

Kada primenjujete ove tehnike i niste stalno pod stresom, dobijate luksuz da razmišljate i o životu a ne samo o preživljavanju. Na primer, podrazumeva se da svaki roditelj želi da njegovo dete bude srećno. Ali, šta se dešava kada se roditeljska definicija sreće razlikuje od detetove, (a uvek se razlikuje)? Da li je sreća isto što i uspeh? Moramo li da biramo, želimo li da dete bude srećno ili uspešno? Posebno, ako mi nismo primer sreće, možemo li naučiti sebe sreći? Ili optimizmu? Ili emocionalnom imunitetu? I možemo li tome naučiti našu decu? Možemo. Saznajte kako.

Radionice su zamišljene kao rad na mnogobrojnim primerima kako bi stečene informacije mogli najlakše da primenite u svojoj porodici. Naučićete praktične alate i metode koje će vam omogućiti da promenite odnose u vašoj porodici. Posebna vrednost radionica je rad u malim grupama i podrška drugih roditelja koji se suočavaju sa sličnim izazovima kao i vi.

CENA: 5000 din

PRIJAVA ZA RADIONICU    Vreme održavanja

    (Subota) 10:00 - 13:00(GMT+00:00)